uFeel.me
Мислите
Автор: mari_et,  13 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 920
Мислите ми
са така объркани
когато се завърнат с някой спомен
пръснат и разбъркан.
И аз безсилно
все се мъча
да събирам... да подреждам.
Това е спомен! - казвам им.
Моля Ви!
Недейте с него да играете.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me