uFeel.me
Мислиш си!!!
Автор: belonoga,  26 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 491

Когато някой те обича толкоз силно!

Когато някой те докосва нежно

и впива устните си!

Тогава те обзема тази болка,

страх от това, че може този миг

да се окаже лъжа!

Мислиш си за твойте най-самотни дни,

мислиш дали ще се повторят, но не знаеш ти!

Остави се на течението да те отнесе

и нека става каквото и да е!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me