uFeel.me
Мисли
Автор: TheFallen333,  1 януари 2013 г. в 20:01 ч.
прочити: 347

Вятърът лети свободен из безкрая,


с него заедно дружи безсмъртната душа.


И от началото до края се понасят леко,


към синевата кротка от забравени съдби.


 


 


Бог дава нови сили чрез крилата,


животът без агония отново да се завърти.


И мигове безценни подарява на Земята,


с букет от нови преживявания и спомени.


 


Дошли сме тук от рая неразбрали,


забравили, че в него ний принадлежим.


Живот без стойност водим, далеч от светлината,


тъгуват с нас забравени и морските вълни.


.


Защо забравихме кои сме, идеалът и мечтата?


Защо Създателят отрекохме – неблагодарни зверове?


Защо погубваме без съвест ний съдбата наша?


Защо без мир, хармония останахме тъй ден след ден?


 


Така върви си кръговратът без да спира,


затишия и бури се редуват векове наред.


И хвърля зарове безчет съдбата наша,


с надежда следващият „умен звяр“ да бъде по-добър.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me