uFeel.me
Мисли
Автор: asenov,  14 юли 2011 г. в 18:12 ч.
прочити: 177

Октомврийски вятър листа развява-
прашни спомени неразбулени,
вълните на самотата ме отвличат
на далечни места забравени.

И лутам се в лабиринтите мъгливи
на далечните мисли-сиви и трънливи
що дебнат тъжна струна на печален стих-
мрачни облаци по небеса красиви.

И отвеждат ме далеч,някъде там,
където тогава и сега съм бил и съм сам,
където пътникът влака пак изтървал...-
той ли подранява или аз съм винаги закъснял...?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me