uFeel.me
Мисъл
Автор: kalliq,  8 декември 2009 г. в 15:48 ч.
прочити: 207

Увлечена в свят стремеж да бъда упована


и да получа част от теб в награда.


Желанието беше пареща ръка,


която ме жигоса


в гърдите ми пак скръб изби


и тайничко си го изпросих.


Денят бе светъл, парещ и трънлив


животът като ребус непонятен.


Смехът по детски пак е жив


и пак се връщам в небесата.


Видях аз в тебе болката голяма,


целуна ме и аз отпих я във замяна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me