uFeel.me
Мисъл за живота
Автор: Anq,  15 февруари 2012 г. в 23:21 ч.
прочити: 199

В живота няма светофари,

не спираш на червена светлина,

в живота няма пътни знаци, 

да те упътят към дома,

в живота няма пауза 

да помислиш

и няма връщане назад,

веднъж, когато правиш избор,

се молиш само да си прав...

Една голямата любов била е,

не съм съгласна с това,

любови много и различни,

но никога не е една.

Съдбата ни поднася изненади

и често смее ни се зад гърба,

но човекът за това се ражда,

за да живее според нейни правила

и ако надхитри я някак, не винаги щастлив е от това,

но така е в живота – съпътстват ни възходи и падения,

да видим колко цветен е света.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me