uFeel.me
Мисъл за любовта
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  29 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 369
Любовта не пита искаш или не..тя просто те връхлита , сграбчва те , притиска те силно и колкото и да искаш да се изплъзнеш-неможеш!Примири се.Тя нанася удара си точно там..точно на онова място , най-слабото при човека , където най-много боли , а именно в сърцето.
Да!Тя-Любовта-тази страшна и същевременно много сладка и леко горчива от сълзите и болката които предизвиква , болест от която човек боледува поне веднъж истински силно в живота си(останалите случаи са просто симптомии) и колкото и да е силно нейното влияние той неиска да оздравее.Странно нали?Но все пак е така.
Любов-една красиво тъжна , обляна в сълзи и весел смях приказка....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me