uFeel.me
Миросвам си сянката
Автор: Lucky,  31 март 2011 г. в 16:56 ч.
прочити: 298
Хващам се за косите
и си измъквам сянката,
да не трепери
пред воя на кучета.
Храня ги с мръвки.От себе си.
И по нощите вия
от тях по-бясната.
Корава ми е още душата-
черна угар, злобно орана,
от кални пръсти
с омраза под ноктите.
Семената на обич
щом е събрала,
ще живее
още девет живота
след котките.

Хващам се за косите
и си измъквам сянката,
да я миросам в лъчите на слънцето.
Ще го живя тоя живот
с любов, бясната
и не ми пука
ще имам ли билет
за отвъдното.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me