uFeel.me
Мион неутрина
Автор: soni.andonov,  24 март 2010 г. в 19:15 ч.
прочити: 477

Така се чувствам уморен,
че нищо тук не ме задържа.
Загледан в празното пред мен
с мъка пулсът ме потдържа.

Безброй частици неутрина,
създали са светът край нас.
Животът като през витрина,
без вкус и мирис виждам аз.

Кога престана да ме радва,
това което е край мен?
Не помня вече, бе отдавна,
след някой ден, обикновен.

Изглежда грешка е допуснал,
космическият архитект.
Частиците за мен е пуснал
работейки над друг проект.

Инертно, скучно, предвидимо,
повтаря се като в рефрен,
но вече не е осъдимо,
защото аз съм... уморен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me