uFeel.me
Минута за мен
Автор: CAMODIVA,  5 юли 2013 г. в 19:42 ч.
прочити: 391
Ако имаш минута за мен,
а ме няма, тревите попитай
слънце имам ли в мрачния ден
или с вятърни бури се скитам.

Ако имаш минута за мен,
вест прати ми по капка дъждовна,
че на делника в тежкия плен
в мисълта ти съм диря тревожна.

Ако имаш минута за мен,
погледни към дървесна корона -
в балдахина и, свежо зелен,
моя поглед да срещнеш спокоен.

Аз съм тук, като нежна мечта
кротко спя на сърцето ти в скута,
а събуждам у теб топлина...
Само спри. Ако имаш минута...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me