uFeel.me
Минута мълчание
Автор: az20sam,  23 юли 2011 г. в 15:37 ч.
прочити: 141


Минута мълчание за тези,


които поради небрежност на шофьора загинаха.


Минута мълчание за тези,


които край Ямбол тъй нелепо си заминаха.




Минута мълчание за техните души,


но близките им кой ще успокои?


Как държавата с обезщетение от десет хиляди


ще им върне спокойствието и веселите дни?




Минута мълчание за тези,


които край Ямбол загинаха.


Минута мълчание и нека наказание има


за онези, които невинни хора убиха.


ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ




В памет на загиналите край Ямбол

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me