uFeel.me
Минус/плюс
Автор: Nemezida,  14 август 2011 г. в 13:21 ч.
прочити: 394

отделена от цялото

съм минус единица

самотно

глухо

нямо (е)

 

броя на пръсти

но ми свършва бялото

а пък за зеленото

не стигат думите

простор

скали

мъгла

 

потайни корени

вклинили се тъй здраво

(във душата)

оковите ми смъкват

но за малко

гърми

вали

пречиства (ме)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me