uFeel.me
Минават, минават...
Автор: ande,  2 февруари 2009 г. в 12:25 ч.
прочити: 229

Минават, минават, годините,
и младостта си отива със тях
и днешното става си минало,
как стана това не разбрах.

Далече са вече копнежите.
Далеч е младежът засмян.
Измряха отдавна надеждите
животът отива на зян.

Изгрява, залязва и слънцето
и нощем ми свети луна,
душата ми весела, слънчева
повяхна и пак е сама.

Минават край мене годините
и кротичко, тихо, без шум,
аз крача със чувства изстинали
самотен и с песен на ум.

Мен никой не чака, не чака ме,
и аз обезверен и сам;
знам, никой не биха разплакали,
днес мойте песни изплакани.
Светът е жесток и голям.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me