uFeel.me
Минавам
Автор: bogpan,  26 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 560
Безкрайна жал.
Минавам привечерно
в бяла риза.

Поглеждам отстрани
в кипналата пръст
растежа див
на жълти цветове.
Не знам,
кое е злото
("Цветя на злото" -
как позна кои са
О, Бодлер!).
Не знам,
кое е и доброто
(в името Му
се заклевам).
И отминавам пак далечен,
пак в бяла риза...

В безкрайна жал.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me