uFeel.me
Минало свършено
Автор: hair,  29 декември 2012 г. в 19:59 ч.
прочити: 217

МИНАЛО-СВЪРШЕНО

Във минало-несвършено не ми пиши писма,

не ме кани във минали палати.

Не чакай сам пред моята заключена врата

и не прелиствай стари дати.

 

Недей да плачеш с минали сълзи,

не гледай във неделя стари кадри.

Недей да храниш птици без очи,

не чакай ме по ледено-студени гари.

 

Ще чуеш вън как тича моето дете

и няма две врати във мойта къща.

Момиче старо с минало момче

на миналото свое гръб обръща.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me