uFeel.me
Мим
Автор: AM,  17 октомври 2012 г. в 12:12 ч.
прочити: 241
                                       /Посветено на Ив Монтан/


В утрото на
нашата нежност
танцът на пурпурното

цвете ни усмихва.

Усмихнато лице,
луна и вятърова нощ,
тъга в бодлите
на роза,
усмивка
в утрото
на нашата нежност,
танцът на пурпурното
цвете прегръща...


Лицето свое
в ръцете си държи
сърце е то
- пурпурно, обичащо.
Поставя го на сцената
- килим от обич
под нашите крака.

Прегърнал Мима
своята сълза
- отлита в синьото...
Роди небето обичта си,
дъжд от обич ни прегръща!
Да!

17.10.2012
     
  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me