uFeel.me
Милиарди самотни сърца
Автор: Eskasit,  4 февруари 2011 г. в 17:36 ч.
прочити: 451
 

Милиарди самотни сърца

всяка вечер нещастни заспиват.

Те сънуват красиви слънца

и за щастие вечно бленуват.

 

Преживяват трагични раздели

всеки път по жестоки неща,

а душите им плахо са свили

своите крехки, раними крила.

 

А годините бързо отлитат

в самота, безнадеждност, печал.

Всички мисли в нас се заплитат

за какво ли до днес си живял?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me