uFeel.me
Мила мамо
Автор: ПРЕРОДЕНА,  28 февруари 2013 г. в 11:40 ч.
прочити: 348
Била ли си щастлива, мила мамо
в живота си поне веднъж, кажи?
Или си плакала сама на своето рамо,
преглъщайки солените сълзи?

Била ли си спокойна, мила мамо
поне за нощ, откакто се родих?
Превивала ли си за миг колене
или с безкрайни грижи те дарих?

Била ли си ти горда, мила мамо
със своята малка дъщеря?
Достатъчно ли е било да казвам само,
че много ти благодаря?

Не е достатъчно, аз зная, мила мамо
и за това те благославям всеки ден.
Благодаря на Господ, че избрал е
НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА на света за мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me