uFeel.me
Мила Майко
Автор: beibi,  16 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 404
О,стани майко ,стани
и вратата ми отвори.

Чукам мила майко,
чукам на твоята врата,
отвори ми майко
да те прегърна в ноща.

Завърна се мила мале,
твоят отречен син,
върна се прошка да моли
от твойте побелели коси.

Не чукай сине на вратата,
нея я няма тук,
одавна в гроба свой е
празно всичко е тук.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me