uFeel.me
Мигът на Слънцето
Автор: Laska,  12 март 2012 г. в 12:14 ч.
прочити: 367

Ще дойде мигът,
в който
обвивката си здрава
ще разкъсам,
свежият въздух
цялата ще ме изпълни,
ще стана искрящо цветна,
крилата си красиви
широко ще разперя
и с усмивка ще полетя
към тебе,
Слънце!
 
Мечтаеше пеперудата,
знаейки,
че обратен път няма.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me