uFeel.me
Миг
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 351

Миг

вълна

застинала

сред синьо лято

чертае

пътят ми дотук

желания

от стара вяра

поглъщат

всеки звук

шепти стихът

превръщащ се

във песен

потрепва

лист

откъснал се

от есен

уморен

акорд

вибрира

в резонанс

о боже

изхарчил съм

живота си

в аванс

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me