uFeel.me
Миг
Автор: nella_gold,  31 януари 2013 г. в 08:11 ч.
прочити: 289

Миг

разпуква

преди слънцето

да влети

през прозореца

пеперудено

пърха

студено му е

а тук

топличко

и почти тихо

само огъня 

се надува

през стъклото 

на камината

и скърца

играе си

на слънце

и пръска 

пеперуди -

мисли за

зима.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me