uFeel.me
Миг
Автор: valch,  7 март 2012 г. в 22:33 ч.
прочити: 276


На Нина

 

Разказа ми... била си малка още,

и плакала си - кончета в полето,

си чакала до късни, топли нощи...

и си ги търсила по светло.

 

Дали ще дойдат... толкова игриви,

да тропнат по широката морава,

да метнат малки, потни гриви,

да се изгубят, и да те забравят?!

 

Те някъде били са покрай пътя,

накрая на превала, към гората,

и са препускали в съня тих -

избрали своят миг от свободата.

 

Илия Вълчев

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me