uFeel.me
Между Цветница и Великден
Автор: Naransina,  1 май 2013 г. в 06:22 ч.
прочити: 357
Понеже не е време за умиране,
дори макар наоколо да е война.
При все, че хаосът всемирен е...
че търся се, и не намирам се...
не се отказвам, нито спирам се
по лунни покриви да повървя.
Отдолу...
уличните лампи нека светят,
танцуващи със нощни пеперуди.
А ти незнайно как все още буден,
видял ме, ненадейно ще се влюбиш
...на точния разпети петък...
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me