uFeel.me
Метафорично ли е...?!
Автор: AM,  5 февруари 2013 г. в 13:05 ч.
прочити: 334

Метафорично ли ще бъде,
ако прегърна любимото дърво в ръцете си?!
Невъзможно ли ще прозвучи,
ако преметна през рамо - в торбичка
синият и рошав хълм, на мислите?!



За синигера гнездо, ако изплета - в косите си?!
И смалила любимите неща в кутийка,
да извикам с бодливият си глас - Обичам?!
Метафорично ли е...?! Питам?



Опънах своят лък и пуснах невидими
стрели - мислите:
- те душите ни обличат в дреха!

Изгря дъга - небесната арка на мечтите.


05.02.2013

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me