uFeel.me
Мелодия
Автор: inamay,  26 януари 2010 г. в 20:37 ч.
прочити: 276
От прашната китара
се посипа звук.
Картините,
замлъкнали
помежду струните,
изплуваха
върху анфаса
на луната,
в криле на сови
затрептяха
и цялото небе
обърна
пясъчните си часовници -
да се процежда
времето
с метеорити в тях...
И двете ми ръце
загребват този звук
и пълнят празните
от миговете половини...
От спомените заваля...
И капки дъжд
от пролет,
и топъл прах
от лято,
и есенни листа,
и ситен сняг
до праговете...
на китарата...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me