uFeel.me
Меланхолия
Автор: SteelGod,  10 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 465
Потопен в мечти от мъка,
аз търся твоето лице.
И няма никога да спра
да диря път към твоето сърце.

В погледът ми празен студ.
Мислите ми все са с тебе.
В полетът ми няма път -
просто търся теб, забравил своите проблеми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me