uFeel.me
Мечтите на капките
Автор: Laska,  24 януари 2012 г. в 14:54 ч.
прочити: 350

Щом от облак се отронят,
за какво ли
капките дъждовни мислят?
Дали от грижи натежали,
главици
върху земята искат да склонят
или желаят
слънцето да видят?
А може би,
като пухчета глухарчени,
нагоре,
все нагоре,
върху вятърните длани,
в простора
копнеят да се извисят…

Хвърчат снежинки –
зимни бели пеперуди,
които с пируети
северняка високо,
високо в небето вдига.
Навярно са сбъднати мечти
на капките
за полет.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me