uFeel.me
Мечтите мои...
Автор: ande,  18 февруари 2009 г. в 11:11 ч.
прочити: 151

Край мен прелитат близко те -
тъй лесно достижими;
протегна ли към тях ръце,
изчезват невидими...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me