uFeel.me
Мечти спасени
Автор: vicki92,  5 февруари 2009 г. в 22:40 ч.
прочити: 149

Една лъжа... една измама,

какво за теб е тя сега?

Една душа... една сълза,

защо тъй с тях се подигра?


Очите ми - дъждовни облаци

летящи над пустиня от тъга,

отронват капки, ледени - горящи,

и падат те загубени в лъжа...


Думите си, нежни и  отровни

забиваш като нож във моята душа,

а спомени витаят тук греховни,

за кървави следи от любовта...


Нима това е моята съдба?

Да се лутам в мрак и тъмнина?

Да бродя, да потъвам във мъгла?

Да потъвам вечно в самота...


Не, не искам тази ледена премяна

на любовта във мен да се всели!

Не искам да умра аз във забрава,

а раната все тъй да ме боли...


Ще живея, ще се боря аз за моята мечта,

а сълзите, прелестни, студени

ще захвърля тук със спомена от обичта,

и ще затихнат стоновете на мечти спасени...

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me