uFeel.me
Мечти неуморно летят
Автор: zi_Spider,  6 януари 2012 г. в 20:56 ч.
прочити: 301

За душата, която се лута

за къшеят сладък, щастлив

животът е просто валута

да платиш за характера жив.

 

Играта е да оцелееш,

да живееш със себе си – враг,

да отричаш и преодолееш

и след прага да следва нов праг.

 

А по пътя се вярата кърши

и клиширан е този сюжет…

Всичко ли просто ще свърши

в саркастична сълзичка от лед?

 

Във студа се превивам … не мога –

неударен отново залитам.

Но с очи с нова буря и огън

аз без думи крещя и те питам:

 

„… ЗА МЕНЕ ЛИ ПЪТЯТ БЕ ЛЕСЕН!“

и в живот неуморно кървят

очите отново за песен

и мечти неуморно летят.

                                                    06.01.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me