uFeel.me
Мечти на заем
Автор: marieta,  2 февруари 2009 г. в 20:16 ч.
прочити: 238

Мечтая си понякога на сън да отлетя далеч от тук, без посока и без цел като незнаен нощен звук. Да се превърна в летен дъжд да се разлея над полето преди да съм се изпарила да съм целунала небето. Да съм онази светлина изгряваща след буря зла да нося в шепите си радост и да я пръскам над света. Да бъда смела и да имам сила да взема болката от чуждите очи и после да помоля,който иска -Вземете си от моите мечти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me