uFeel.me
Мечтая...
Автор: merian,  17 август 2009 г. в 13:45 ч.
прочити: 526
Честичко гледам небето,
заровена в облаци бели...
Мечти опияняват сърцето,
големи, за някои дори твърде смели.

Аз не мечтая за яхти в морето,
не искам блестящи коприни,
не мога да си продам сърцето,
и за милиони рубини.

Мечтая за слънце в студените дни,
и прегръдка да стопли сърцето.
Мечтая за дъжд в летните дни,
любими ръце да ми галят лицето.

Мечтая ангели в съня ми да идват,
мечтая да се огледам в детски очи.
Мечтая Любовта сълзите да попива,
не ще усещам тогава денят да горчи.

Нека далечно и смешно звучи ви,
нека съм малката наивна глупачка.
Да обичам искам с все сили,
всяка мечта е мъничка крачка.

Крачка към светло в тъмни мъгли,
крачка към усмивка след черни сълзи,
крачка пред фалшиви и лесни жени,
крачка към щастливи за мен дни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me