uFeel.me
Мечтания
Автор: pietra,  1 ноември 2011 г. в 15:59 ч.
прочити: 333

 




Мечтаех си, да съм голяма,
да нося рокли като мама,
с високи токчета и грим,
да стъпвам по червен килим.

Мечтаех си, да съм известна,
да радвам хората със песни.
А на широкия екран,
Оскара бе за мене блян.

Мечтаех си да имам къща,
в която всеки се завръща.
Морето да е до колене,
това бе щастие за мене.

Мечтания, със тях премина,
живота ми като на кино.
Но детството неизживяно,
в мечти остана, оковано.


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me