uFeel.me
Мечта
Автор: beibi,  5 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 535
Орисница над мен се спря
с вълшебен глас ме призова,
ще изпълня твоята мечта
но нека бъде тя една.

Във главата ми нещо запулсира,
сякаш гейзер ще извира,
и аз не мога да реша
коя мечта да осъществя.

Мечти безброй във мен тая,
но щом ще бъде тя една,
направи планетата Земя
да стане още по добра.
И всички хора по света
с любов да си подадем ръка.

В душата нещо натежа
и от очите ми потече,
мъничка сълза,
търкулна се и спря,
след нея втора,
трета..,стана река,
не зная как да я спра.

А мечтата незнайно
пак отлетя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me