uFeel.me
Мечта
Автор: maystormanol,  20 февруари 2009 г. в 14:41 ч.
прочити: 247

Годините настъпват монотонно,
но неотменно, като морските вълни.
И даже вълноломите от спомени
не спират пръските на идващите дни.

Годините настъпват като есен
и дните капят като вехнали листа.
Животът ни - единствен и чудесен
изцежда бавно пак поредната мечта.

А тя красива е като навън пейзажа -
мечта като платно от Ермитажа,
в което мазките нанесъл си обаче ти.
И затова като елмаз мечтата ти блести.

Момчета и момичета, задръжте си мечтите.
Да не отлитат както отлетяват дните.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me