uFeel.me
Мечта
Автор: TERA57,  8 януари 2013 г. в 21:45 ч.
прочити: 223

Някой прави за теб невъзможното.

Някой – тихите, важни неща.

Но друг ти носи тревогата -

будна до сутринта.

 

Той е грубия. Невъзможния.

На глината ти - глечта.

На душата ти – кошера.

Казано просто... мечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me