uFeel.me
Мечта
Автор: GuBi4kA_GuZaRka,  25 август 2012 г. в 06:27 ч.
прочити: 277
Ще си затворя за малко очите,
да си те представя, да те нарисувам,
съвършен и не,
такъв какъвто още те няма,
несъществуващ реално,
живеещ само в моите мечти.

Не много красив ще си ти,
но с чар голям,
очите ти пълни ще са със звезди,
в сърцето огън ще гори,
ще ухаеш на лято,
ще бъдеш леко романтичен дори.

Ще си те представя,
с думи ще те нарисувам,
един ще си единствен, само за мене ти
реално нереален, създаден от мечти!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me