uFeel.me
Мечта за...
Автор: coldy_girl,  4 февруари 2009 г. в 18:31 ч.
прочити: 339

Позволи ми да си тръгна,
не спирай моя полет ти сега!
Не чувствам нужда да остана,
аз искам само да летя!

Да ида аз далече, искам!
Да няма тази болка вече, искам!

Пусни ме ти да полетя;
да се науча аз да махам със крила -
от теб за малко да се отделя ,
да поживея ден поне на свобода!
Сама с мечтите си да бъда -
една по една да се опитам да си сбъдна;
да се почуствам аз за миг свободна
да правя с живота си това, което АЗ реша!

Обичам те, но с теб не мога да продължа!
Аз искам друг живот сега.
Промяна искам на мига!
но...
чувствам, с теб ще бъда и във вечността...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me