uFeel.me
Мечта, превърната в сън...
Автор: svetletyy,  4 ноември 2011 г. в 11:44 ч.
прочити: 294
Вчера ти на моята врата почука, 
с усмивка на уста дари ми
и целувки.
А аз замаяна не вярвах,
реалност е това.
И ти най - накрая,
простил си ми греха.
Говореше ми нежно
и в погледа ти блуждаеше любов.
А аз прегърната във тебе,
ридаех и молех се да е така.
Тогава аз ти казах,
че има толкова неща,
за които да ти разкажа
и за тази убийствена вина.
Но ето, че внезапно ти си тръгна
и остава ми сама,
изведнъж разбрах, че само сън 
било е това. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me