uFeel.me
Мъжки лъжи
Автор: nella_gold,  29 август 2012 г. в 08:48 ч.
прочити: 199

Разпиляват вълните -

онзи бряг от мечти.

А морето се губи -

бързо, в твойте следи.

Бризът нищо не казва,

във рапана е сврян.

Пясък в твоята пазва -

от часовника спрял.

Посивяло небето,

не чертае пътеки,

само слънцето пита

ти защо си далече?!

Нейде чайка отлита,

фарът тихо премига.

А морето потъва

в твойте мъжки лъжи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me