uFeel.me
Майчино сърце
Автор: tonia_borisova,  4 август 2011 г. в 03:45 ч.
прочити: 333
Пак засиява огромна луна

в лятната  звездна градина.

щурчета жужат, нощта полудя -

блесва жив спомен изстинал...

Втурвам се боса да хвана мига,

като светулка проблеснал...

Ех, не е лесно да тичам така -

детски наивна и честна,

а да ме гонят все грижи и две

ласкави,  чисти зеници...

Майчино тежко, тревожно сърце -

в спомена само си птица!

24.10.1978г.

Из поетичната книга „Възлопис\"


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me