uFeel.me
Майчино сърце
Автор: beibi,  9 март 2011 г. в 07:33 ч.
прочити: 325
Тръгна, бе засмян…
щастие да дири…
в този свят голям…
Обърна се…
за сбогом помаха… 
въздушна целувка…
изпрати с ръка… 
Майчино сърце…
от мъка се сви…
скришом избърса…
своите очи…
 
Боли,боли,боли…
само майка знае …
как боли…
само тя намира…
сълзи…
от пресъхнали очи…
 
Не мина месец…
не мина два…
вестта подкоси…
майчини крака…
сърце от мъка…
не издържа…
с криле на ангел…
полетя…
да дири…
свидно чедо…
във вечността…  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me