uFeel.me
Майчина орис
Автор: Geia,  1 януари 2013 г. в 18:39 ч.
прочити: 317

Пиленце мое, мъничка рожбо,

толкова рано напусна гнездото.

Студено и пусто остана крилото.

Замръзна, стана кристалче

сълзата в окото.

Пиленце мое, пораснала рожбо,

вместо да бъдеш мечтана отмяна,

птица без родно гнездо остана...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me