uFeel.me
Мария
Автор: istinska,  21 март 2011 г. в 21:04 ч.
прочити: 227

Мария - слънце в очите ми
и звезда на моето сърце.
Спокойствие ми носиш
и ми даваш криле.

Мария - с блясък в очите,
ти носиш в себе си доброта.
И не диамантена корона имаш в косите,
а истински цветя.

Ти не си фея - човек си,
а правиш чудеса.
И невъзможното
за теб е възможно.

Мария - с душа на ангел,
ти умееш да прощаваш.
Истината е твоето оръжие -
вяра и надежда не спираш да раздаваш.

Вслушвам се в гласа ти, Мария -
бисер е всяка твоя дума признавам.
Аз вярвам в теб, Мария
и живота си за тебе давам.

Ранена от хорските думи -
намирам утеха на твоето рамо.
Сълзите ми вземаш с усмивка -
Мария - ти си моят ангел.

И моля се аз на колене -
където и да отидеш с теб вземи ме.
Аз не мога, не мога без тебе -
от мисълта, че ще те изгубя - спаси ме.

Мария - изпълнена със смирение,
истински човек с ангелска душа.
Ти си моето спасение -
Мария, прекланям се пред твоята доброта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me