uFeel.me
Мария е...
Автор: pin4e,  15 октомври 2009 г. в 09:52 ч.
прочити: 531
\"Душата ми се казваше Мария...\"
                            Лилия Радоева


Обичайте ме. Аз съм съвършена.
Родих ви Бог. Не ми благодарете.
Аз мога да съм гордата смирена.
Мария е душата ми. Простете й.
Измислили сте хищната омраза...
Ако намразиш, значи си обичал.
И щедростта прилича на опасност.
И кръстът е висок- за да се вижда.
От минусите си отгледах плюсове.
Очите не робуваха на веждите.
Мегаломан е всеки земен трус,
разклатил първа страница на вестника.
Сърцето си раздавам като агне.
След постите с любов да ви засити.
Нощта е намерение за пладне.

Убихте Го. Дано да си простите.

2006



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me