uFeel.me
Мъничките сърчица
Автор: Hunt,  10 декември 2010 г. в 14:06 ч.
прочити: 610
Детските очи
особено тъжни са,
тези дни...
Гледат от екрана
в поредния клип.
Не искат много-
мъничко радост
и семеен  уют.
Радост в тях-
трудно долавям,
изоставени,
забравени милите,
празник
за тях сигурно
не винаги има.
Идва Коледа-
даряваме ги,
както можем,
за малко радост
и топлинка
в мъничките сърчица.
Засмените детски очи -
радост и ням укор
за всички нас
в празничните дни

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me