uFeel.me
Малвина
Автор: dressy,  7 октомври 2008 г. в 11:42 ч.
прочити: 430

мога да съм фея

но не съм пригодена

за кратки пространства

трябваше да вляза в къщата

да поиграя малко lost

търсейки шибаната рима

на света

в три букви

или колкото там има в наличност

мога да съм три

равни части фис

но съм определено затворено око

над чаршаф от спомени

трябваше да добавя лед

в шибаната чаша на нощта

докато тече надписа

happy end of time

Некви Други

е точното название на нещата

да си поиграем на идване

lost

малко след дванайсет

преди да пресъхне синята коса

и да се омешат много сънищата

нетърпеливо

утре всичко ще бъде друго

утре всичко ще бъде ок

ще съм фея в три части

в кратко пространство

till the end of time

лъжите са всичко което искам

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me