uFeel.me
Малка
Автор: kotence_presi,  2 април 2011 г. в 10:11 ч.
прочити: 324
Малка съм казват ми всички
малка съм, още съм дете
Малка съм но мога да обичам
малка съм но имам аз сърце

Сърце, което може да обича
да се радва, плаче и тъжи
сърце, което до болка се зарича
омразата и завистта да победи

Вярно, може да съм малка,
но живота е пред мен
дори в очите на другите да съм жалка
да им покажа, че човек съм ще дойде ден

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me