uFeel.me
Малка
Автор: Laska,  15 ноември 2010 г. в 10:11 ч.
прочити: 442

колко е малка
а побира
толкова болка и мъка
и безпределно много
радост
щастие
и любов

колко е малка
а как
понякога горчиво
но често и сладко
пари
сълзата в очите ми
за теб




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me